Als ondernemer wil je kunnen groeien, toch groeit de werkruimte om je heen niet altijd met jouw werkzaamheden mee. Edelbox heeft voor jou een werkruimte te huur in de vorm van een garagebox waarin je de ruimte hebt om je werkzaamheden voort te zetten. Denk hierbij aan opslag voor jouw webshop voorraden, een locatie om vanuit te werken of een postadres voor je bedrijf.

Wil je graag een flexibele werkruimte huren? Edelbox biedt niet alleen werkruimtes te huur aan voor de opslag van je materialen en goederen, maar biedt ook de mogelijkheid om deze ruimtes in te richten als werkruimte. De ruimtes van Edelbox zijn voorzien van voldoende faciliteiten om te kunnen worden ingericht als geschikte werkruimte.

Werkruimte huren bij Edelbox

Hoe je je werkruimte in wilt richten is aan jou. Ben je bijvoorbeeld een fietsenmaker of onderhoud je motoren of auto’s? Dan kan je de werkruimte zo inrichten dat je zowel jouw onderdelen kan opslaan, als ter plekke de fiets, motor of auto kan repareren. Als elektromonteur of loodgieter ben je vaak onderweg. Daarnaast heb je ook een uitvalsbasis nodig om voorraden te bewaren of om klussen voor te bereiden. En als ontwerper of kunstenaar kan je de werkruimte zo inrichten dat je de ruimte hebt om te ontwerpen. En dat je daarnaast genoeg plek en materialen tot je beschikking heeft om deze uit te voeren.

Run je een webshop? De werkruimten van Edelbox zijn ook voor jou een uitkomst. Huur werkruimte en sla jouw voorraad netjes en overzichtelijk op. Daarnaast kan je een deel van de ruimte indelen als kantoorruimte, zo kan je je  webshop onderhouden en bestellingen afhandelen vanuit één locatie. Werkruimte huren brengt je dus vele voordelen mee!

De locatie geeft de mogelijkheid voor een eigen postbusnummer en postadres voor jouw onderneming. Dit brengt alleen maar voordelen met zich mee als je alles voor jouw onderneming onder één dak heeft.

Faciliteiten Edelbox werkruimte

Onze werkruimten  zijn verwarmd en droog met voldoende ventilatie. Hierdoor krijgt vocht geen kans en kan je met een gerust hart je materialen, apparatuur en documenten in jouw werkruimte bewaren. De werkruimten zijn voorzien van meerdere stroompunten wat je flexibiliteit geeft binnen je ruimte om de werkzaamheden te verrichten. Het complex bevindt zich op een afgesloten terrein dat enkel toegankelijk is met een taglezer. Daarnaast zijn er alarmsystemen aanwezig in het gebouw en zijn de ruimtes optimaal beveiligd tegen brand. In de algemene ruimtes zijn 2 toiletten en een AED op locatie.

Wat maakt Edelbox zo uniek?

Edelbox zet een nieuwe standaard met de beste faciliteiten op het gebied van afwerking, veiligheid, energie en comfort.

24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging
AED AED
Duurzame LED verlichting Duurzame LED verlichting
24/7 Toegankelijk 24/7 Toegankelijk
24/7 toegankelijk 24/7 toegankelijk
Elektrische radiator Elektrische radiator
Eigen postadres Eigen postadres