Waarom Edelbox?

Voor ondernemers

Als ondernemer wil je je voornamelijk op jouw werkzaamheden kunnen focussen en je niet druk te hoeven maken om alles daaromheen. Daarom heb je het liefst alles op één plek, je kantoor, werkplaats maar ook de voorraden. Bij Edelbox kan dit. Je kunt de garagebox naar op vele manieren indelen waardoor deze aansluit op jouw wensen. Ook beschikt elke box over een eigen postbusnummer, dus kan je gehuurde ruimte gebruikten als postadres voor je zakelijke post.

Faciliteiten

Edelbox biedt verschillende faciliteiten bij haar boxen waardoor je met een gerust hart jouw spullen kan achterlaten. Zo is er bijvoorbeeld 24/7 beveiliging aanwezig en zijn de garageboxen enkel toegankelijk met een taglezer of app op je smartphone. De boxen zijn droog en verwarmd, hierdoor maakt vocht geen kans. Daarnaast maakt dit het ook aangenamer om hier werkzaamheden te verrichten. Met voldoende aanwezige stroompunten kan je de benodigde apparatuur voor jouw werkzaamheden eenvoudig aansluiten.

In het complex zijn 2 toiletten aanwezig, waar je als huurder vrij gebruik van kan maken. Daarnaast is er voor het welzijn van de huurders ook een AED in het pand.

Naast de standaard faciliteiten geeft Edelbox je de mogelijkheid om nog extra faciliteiten af te sluiten. Zo kan je ervoor kiezen om een internetverbinding aan te leggen in jouw box. Maar ook een wateraansluiting-/afvoer kan worden aangelegd en afhankelijk van de gekozen box is deze wel of niet met de auto bereikbaar.

 

Faciliteiten van Edelbox

24/7 Terreinbeveiliging

24/7 Terreinbeveiliging

Je box staat op een beveiligd en afgezet bedrijfsterrein voorzien van goede verlichting. Het complex is beveiligd met camera’s en uitsluitend te betreden met een taglezer. Elke box heeft een eigen brandmelder.

AED

AED

Edelbox zorgt niet alleen voor jouw opslag van goederen of werkruimte maar is er ook voor het welzijn van onze huurders middels een AED.

Duurzame LED verlichting

Duurzame LED verlichting

Elke box is voorzien van voldoende duurzame LED verlichting.

24/7 Toegankelijk

24/7 Toegankelijk

Ons terrein en de boxen zijn voorzien van de modernste technologie. Zo heb je uitsluitend toegang met behulp van een tag.

24/7 toegankelijk

24/7 toegankelijk

Altijd 24/7 toegang tot het complex en je box met je smartphone.

Elektrische radiator

Elektrische radiator

De garageboxen zijn voorzien van een elektrische radiator.

Eigen postadres

Eigen postadres

Elke garagebox heeft een eigen postadres waardoor inschrijving bij de KvK mogelijk is.