Waarom Edelbox?

U besluit niet dagelijks om een garagebox te huren. Deze zou kunnen dienen als opslagruimte, werkruimte, kantoorruimte, autostalling of voor iets anders. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Edelbox. De keuze om een garagebox te huren is een weloverwogen beslissing, u wilt er namelijk zeker van kunnen zijn dat uw opgeslagen waar veilig en zorgvuldig kan worden opgeborgen.

Voor ondernemers

Als ondernemer wilt u zich voornamelijk op uw werkzaamheden kunnen focussen en u niet druk te hoeven maken om alles daaromheen. Daarom heeft u het liefst alles op één plek, uw kantoor, werkplaats maar ook de voorraden. Bij Edelbox kan dit. U kunt de box naar op vele manieren indelen waardoor deze aansluit op uw wensen. Ook beschikt elke box over een eigen postbusnummer, kunt u de gehuurde ruimte gebruikten als postadres voor uw zakelijke post.

Faciliteiten

Edelbox biedt verschillende faciliteiten bij haar boxen waardoor u met een gerust hart uw spullen kan achterlaten. Zo is er bijvoorbeeld 24/7 beveiliging aanwezig en zijn de garageboxen enkel toegankelijk met een taglezer. De boxen zijn droog en verwarmd, hierdoor maakt vocht geen kans. Daarnaast maakt dit het ook aangenamer om hier werkzaamheden te verrichten. Met voldoende aanwezige stroompunten kunt u de benodigde apparatuur voor uw werkzaamheden eenvoudig aansluiten.

Edelbox is een energiezuinig concept. Het pand is voorzien van duurzame ledverlichting en elektriciteit wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. Hier profiteert u uiteindelijk van, door de lage energiekosten wat dit met zich mee brengt. In het complex zijn 2 toiletten aanwezig, waar u als huurder vrij gebruik van kan maken. Daarnaast is er voor het welzijn van de huurders ook een AED in het pand.

Naast de standaard faciliteiten geeft Edelbox u de mogelijkheid om nog extra faciliteiten af te sluiten. Zo kunt u ervoor kiezen om een internetverbinding aan te leggen in uw box. Maar ook een wateraansluiting-/afvoer kan worden aangelegd en afhankelijk van de gekozen box is deze wel of niet met uw auto bereikbaar.

Open en print de Edelbox Brochure

Faciliteiten van Edelbox

24/7 Terreinbeveiliging

24/7 Terreinbeveiliging

Je box staat op een beveiligd en afgezet bedrijfsterrein voorzien van goede verlichting. Het complex is beveiligd met camera’s en uitsluitend te betreden met een taglezer. Elke box heeft een eigen brandmelder.

AED

AED

Edelbox zorgt niet alleen voor jouw opslag van goederen of werkruimte maar is er ook voor het welzijn van onze huurders middels een AED.

Duurzame LED verlichting

Duurzame LED verlichting

Elke box is voorzien van voldoende duurzame LED verlichting.

24/7 Terreinbeveiliging

24/7 Terreinbeveiliging

Ons terrein en de boxen zijn voorzien van de modernste technologie. Zo heb je uitsluitend toegang met behulp van een tag.

24/7 toegankelijk

24/7 toegankelijk

Altijd 24/7 toegang tot het complex en je box met je smartphone.

Geen bijkomende kosten

Geen bijkomende kosten

Edelbox is transparant en duidelijk in de prijsstelling. Er komen geen extra kosten bij zoals verzekering, slot of administratiekosten.