Edelbox Deventer

Edelbox opent haar derde locatie medio december 2021 aan de Hannoverstraat op het bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer. De locatie is vanuit zowel het centrum als de snelweg A1 makkelijk te bereiken.  In deze vestiging komt een mix van Edelbox Work en Edelbox Selfstorage.
Op de begane grond kunnen boxen van 16 tot 43 m2 gereserveerd worden voor Edelbox Work. Als zzp’er, webshopeigenaar of stalling van uw voertuig kunt u hier goed terecht. De boxen zijn beveiligd, verwarmd, hebben een eigen postbus en een internet aansluiting is mogelijk.

Voor al uw opslag kunt u een Edelbox Selfstorage boeken. Heeft u thuis niet voldoende ruimte voor bijvoorbeeld kampeerspullen, skikleding of archief, huur dan een opslagruimte. Uw spullen liggen veilig en goed geconditioneerd bij Edelbox Selfstorage met 24/7 toegang tot uw spullen. U huurt al een ruimte vanaf 1 m3 tot wel 10 m3.

Bent u al benieuwd naar onze nieuwste Edelbox vestiging in Deventer? Door middel van het formulier op deze pagina kunt u zich alvast inschrijven. U zult dan als eerste een e-mail ontvangen zodra er meer informatie over deze vestiging is!

Meer informatie Edelbox vestiging Deventer

Wat maakt Edelbox zo uniek?

Edelbox zet een nieuwe standaard met de beste faciliteiten op het gebied van afwerking, veiligheid, energie en comfort.

24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging
AED AED
Zonnepanelen Zonnepanelen
Duurzame LED verlichting Duurzame LED verlichting
24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging