Edelbox Deventer

Wij openen onze derde locatie medio Januari 2022 aan de Hannoverstraat op het bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer. De locatie is vanuit zowel het centrum als de snelweg A1 makkelijk te bereiken.  In deze vestiging komt een mix van Edelbox Work en Edelbox Selfstorage.
Op de begane grond kunnen boxen van 16 tot 43 m2 gereserveerd worden voor Edelbox Work. Als zzp’er, webshopeigenaar of stalling van je voertuig kun je hier goed terecht. De boxen zijn beveiligd, verwarmd, hebben een eigen postbus en een internet aansluiting is mogelijk.

Voor al je opslag kun je een Edelbox Selfstorage boeken. Heb je thuis niet voldoende ruimte voor bijvoorbeeld kampeerspullen, skikleding of archief, huur dan een opslagruimte. Jouw spullen liggen veilig en goed geconditioneerd bij Edelbox Selfstorage met 24/7 toegang tot je spullen. Je huurt al een ruimte vanaf 1 m3 tot wel 10 m3.

Ben je al benieuwd naar onze nieuwste Edelbox vestiging in Deventer? Door middel van het formulier op deze pagina kunt je je alvast inschrijven. Je zult dan als eerste een e-mail ontvangen zodra er meer informatie over deze vestiging is!

Meer informatie Edelbox vestiging Deventer

Wat maakt Edelbox zo uniek?

Edelbox zet een nieuwe standaard met de beste faciliteiten op het gebied van afwerking, veiligheid, energie en comfort.

24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging
AED AED
Duurzame LED verlichting Duurzame LED verlichting
24/7 Toegang 24/7 Toegang
Geen bijkomende kosten Geen bijkomende kosten