Waarom Edelbox?

Je besluit niet dagelijks om een garagebox te huren. Deze zou kunnen dienen als opslagruimte, werkruimte, kantoorruimte, autostalling of voor iets anders. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Edelbox. De keuze om een garagebox te huren is een weloverwogen beslissing, je wilt er namelijk zeker van kunnen zijn dat jouw opgeslagen waar veilig en zorgvuldig kan worden opgeborgen.

Voor ondernemers

Als ondernemer wil je je voornamelijk op je werkzaamheden kunnen focussen en je niet druk te hoeven maken om alles daaromheen. Daarom heb je het liefst alles op één plek, je kantoor, werkplaats maar ook de voorraden. Bij Edelbox kan dit. Je kunt de box op vele manieren indelen waardoor deze aansluit op jouw wensen. Ook beschikt elke box over een eigen postbusnummer en kun je de gehuurde ruimte gebruikten als postadres voor je zakelijke post.

Faciliteiten

Edelbox biedt verschillende faciliteiten bij haar boxen waardoor je met een gerust hart je spullen kan achterlaten. Zo is er bijvoorbeeld 24/7 beveiliging aanwezig en zijn de garageboxen enkel toegankelijk met een taglezer. De boxen zijn droog en verwarmd, hierdoor maakt vocht geen kans. Daarnaast maakt dit het ook aangenamer om hier werkzaamheden te verrichten. Met voldoende aanwezige stroompunten kun je de benodigde apparatuur voor je werkzaamheden eenvoudig aansluiten.

Edelbox is een energiezuinig concept. Het pand is voorzien van duurzame ledverlichting en elektriciteit wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. Hier profiteer je uiteindelijk van, vanwege de lage energiekosten die dit met zich mee brengt. In het complex zijn 2 toiletten aanwezig, waar je als huurder vrij gebruik van kan maken. Daarnaast is er voor het welzijn van de huurders ook een AED in het pand.

Naast de standaard faciliteiten geeft Edelbox je de mogelijkheid om nog extra faciliteiten af te sluiten. Zo kun je ervoor kiezen om een internetverbinding aan te leggen in je box. Maar ook een wateraansluiting-/afvoer kan worden aangelegd en afhankelijk van de gekozen box is deze wel of niet met je auto bereikbaar.

Open en print de Edelbox Brochure

Faciliteiten van Edelbox

24/7 Terreinbeveiliging

24/7 Terreinbeveiliging

Je box staat op een beveiligd en afgezet bedrijfsterrein voorzien van goede verlichting. Het complex is beveiligd met camera’s en uitsluitend te betreden met een taglezer. Elke box heeft een eigen brandmelder.

AED

AED

Edelbox zorgt niet alleen voor uw opslag van goederen of werkruimte maar is er ook voor het welzijn van onze huurders middels een AED.

Duurzame LED verlichting

Duurzame LED verlichting

Elke box is voorzien van voldoende duurzame LED verlichting.

24/7 Toegang

24/7 Toegang

Ons terrein en de boxen zijn voorzien van de modernste technologie. Zo heb je uitsluitend toegang met behulp van een tag in Apeldoorn en met je smartphone in Groningen.

Geen bijkomende kosten

Geen bijkomende kosten

De prijs die je boekt is ook de daadwerkelijke prijs. Edelbox rekent geen kosten voor een slot, administratiekosten of verzekeringskosten. Helder en transparant op deze manier.