Waarom Edelbox?

U besluit niet dagelijks om een garagebox te huren. Deze zou kunnen dienen als opslagruimte, werkruimte, kantoorruimte, autostalling of voor iets anders. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Edelbox. De keuze om een garagebox te huren is een weloverwogen beslissing, u wilt er namelijk zeker van kunnen zijn dat uw opgeslagen waar veilig en zorgvuldig kan worden opgeborgen.

Voor ondernemers

Als ondernemer wilt u zich voornamelijk op uw werkzaamheden kunnen focussen en u niet druk te hoeven maken om alles daaromheen. Daarom heeft u het liefst alles op één plek, uw kantoor, werkplaats maar ook de voorraden. Bij Edelbox kan dit. U kunt de box naar op vele manieren indelen waardoor deze aansluit op uw wensen. Ook beschikt elke box over een eigen postbusnummer, kunt u de gehuurde ruimte gebruikten als postadres voor uw zakelijke post.

Faciliteiten

Edelbox biedt verschillende faciliteiten bij haar boxen waardoor u met een gerust hart uw spullen kan achterlaten. Zo is er bijvoorbeeld 24/7 beveiliging aanwezig en zijn de garageboxen enkel toegankelijk met een taglezer. De boxen zijn droog en verwarmd, hierdoor maakt vocht geen kans. Daarnaast maakt dit het ook aangenamer om hier werkzaamheden te verrichten. Met voldoende aanwezige stroompunten kunt u de benodigde apparatuur voor uw werkzaamheden eenvoudig aansluiten.

Edelbox is een energiezuinig concept. Het pand is voorzien van duurzame ledverlichting en elektriciteit wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. Hier profiteert u uiteindelijk van, door de lage energiekosten wat dit met zich mee brengt.

In het complex zijn 2 toiletten aanwezig, waar u als huurder vrij gebruik van kan maken. Daarnaast is er voor het welzijn van de huurders ook een AED in het pand.

Naast de standaard faciliteiten geeft Edelbox u de mogelijkheid om nog extra faciliteiten af te sluiten. Zo kunt u ervoor kiezen om een internetverbinding aan te leggen in uw box. Maar ook een wateraansluiting-/afvoer kan worden aangelegd en afhankelijk van de gekozen box is deze wel of niet met uw auto bereikbaar.

Open en print de Edelbox Brochure

Beschikbaarheid opvragen

Faciliteiten van Edelbox

24/7 Terreinbeveiliging

24/7 Terreinbeveiliging

Uw box staat op een beveiligd en afgezet bedrijfsterrein voorzien van goede verlichting. Het complex is beveiligd met camera’s en uitsluitend te betreden met een taglezer. Elke box heeft een eigen brandmelder.

 

24/7 Toegankelijk

24/7 Toegankelijk

Ons terrein en de boxen zijn voorzien van de modernste technologie. Zo heeft u uitsluitend toegang met behulp van een tag.

AED

AED

Edelbox zorgt niet alleen voor uw opslag van goederen of werkruimte maar is er ook voor het welzijn van onze huurders middels een AED.

Duurzame LED verlichting

Duurzame LED verlichting

Elke box is voorzien van voldoende duurzame LED verlichting.

Eigen postbus (v.a. 16 m2)

Eigen postbus (v.a. 16 m2)

Elke box (m.u.v. 6 en 10 m2) beschikt over een eigen postbusnummer. Hierdoor kunt u deze ruimte gebruiken als postadres om bijvoorbeeld uw bedrijf te vestigen of uw zakelijke post gescheiden te houden.

Internet aansluiting (v.a. 16 m2)

Internet aansluiting (v.a. 16 m2)

Elke box (m.u.v. 6 en 10 m2) heeft een eigen internet aansluiting waarvoor u zelf een abonnement kunt afsluiten.

Krachtstroom (optioneel)

Krachtstroom (optioneel)

Krachtstroom kan tegen een meerprijs worden aangevraagd voor de boxen op de begane grond.

Lift

Lift

Alle boxen op de eerste etage zijn te bereiken met een lift. In deze lift kunt u goederen vervoeren die u op wilt slaan op de eerste etage. Ook is er voldoende ruimte in de lift om bijvoorbeeld uw motor veilig naar boven te vervoeren.

Voldoende stroompunten

Voldoende stroompunten

In elke box zijn voldoende stroompunten aanwezig en heeft u een eigen verdeelkast. Wenst u krachtstroom? In de boxen gelegen op de begane grond is dit tegen een meerprijs mogelijk.

 

Toiletgroep

Toiletgroep

Op de eerste etage treft u een ruime toiletgroep aan.

Verwarming (v.a. 16 m2)

Verwarming (v.a. 16 m2)

Alle boxen (m.u.v. 6 en 10 m2) zijn voorzien van een verwarming. Hierdoor kunt u dag en nacht, zomer en winter, aan het werk. Uw kostbare opslag heeft geen ongemakken van het weer en worden in een optimaal klimaat gestald.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

De elektriciteit voor uw box wordt opgewekt door middel van zonnepanelen waardoor u profiteert van lagere energiekosten. In combinatie met de zuinige LED verlichting en de tussenmeters per box kunt u energie zuinig gebruik maken van uw ruimte.

Betaal niet teveel voor uw garagebox!

Oppervlakte Verdieping Type Aantal boxen Huur per maand Servicekosten Breedte Lengte Hoogte
6 m2 Eerste verdieping Brons 7 € 59,- € 10,- 2980 mm 2380 mm 2500 mm Bekijken
10 m2 Eerste verdieping Brons 2 € 99,- € 10,- 2980 mm 3628 mm 2500 mm Bekijken
16 m2 Begane grond Zilver 1 € 179,- € 20,- 2980 mm 5990 mm 2980 mm Bekijken
16 m2 Eerste verdieping Zilver 32 € 149,- € 18,- 2980 mm 5990 mm 2500 mm Bekijken
19 m2 Begane grond Goud 28 € 209,- € 29,- 2980 mm 6990 mm 2980 mm Bekijken
22 m2 Begane grond Goud 2 € 245,- € 29,- 2980 mm 7990 mm 2980 mm Bekijken
25 m2 Begane grond Goud 2 € 275,- € 29,- 2980 mm 8990 mm 2980 mm Bekijken
44 m2 Begane grond Platina 1 € 485,- € 39,- 5990 mm 7990 mm 2980 mm Bekijken

* Bovenstaande prijzen zijn excl. BTW
* Bovenstaande maten zijn uitwendige maten.
De automatische sectionaaldeuren op de begane grond zijn 2,50 m breed en 2,47 m hoog.

Let op, deze prijzen gelden alleen voor Edelbox Apeldoorn, de prijzen van een andere locatie kan hiervan afwijken

Beschikbaarheid opvragen