Edelbox Nederland B.V. start de eerste vestiging in Apeldoorn. Al vrij snel volgde locatie twee in Groningen waarna er op korte termijn nog vele locaties verspreid over heel Nederland gaan volgen. Met het toenemende ruimtetekort is het fijn om je kostbare spullen beveiligd op te bergen, een werkruimte te creëren of om deze boxen als werkplaats te gebruiken. Alle toekomstige locaties zullen eveneens voorzien zijn van een hoogwaardige en luxe afwerkstaat en zijn optimaal beveiligd. Houdt onze website in de gaten voor meer info!

Edelbox garageboxen Apeldoorn

Sleutelbloemstraat 25
Apeldoorn, Gelderland 7322 AJ
Nederland
Telefoon: +31552040153
E-mail: info@edelbox.nl

Edelbox haar eerste locatie is gelegen in Apeldoorn-Noord, dichtbij de A50 en gelegen aan het Kanaal. Zoek je een garagebox met stroom in Apeldoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De garageboxen in Apeldoorn zijn voorzien van een hoog afwerkingsniveau en direct klaar voor gebruik. De garageboxen zijn in diverse maten verkrijgbaar en liggen op de begane grond en eerste verdieping.

Edelbox opslagruimtes Groningen

Osloweg 4
Groningen, Groningen 9723BL
Nederland
Telefoon: +31552040153
E-mail: info@edelbox.nl

Wij hebben onze tweede vestiging in juli 2021 aan de Osloweg 4 in Groningen geopend.  De locatie is zowel vanuit het centrum als de snelweg A7, afrit 38, goed te bereiken. In deze vestiging is een mix van Edelbox garageboxen en Edelbox opslagruimtes te vinden. In units van 1 m3 tot 58 m3 kun je je spullen kwijt.

Edelbox garageboxen Groningen

Osloweg 4
Groningen, Groningen 9723BL
Nederland
Telefoon: +31552040153
E-mail: info@edelbox.nl

Naast opslagruimtes zijn er 44 garageboxen beschikbaar van 16 tot 21 m2. Deze boxen zijn te gebruiken als werkbox voor de zzp’er, webshop eigenaar of als opslag voor huisraad en je auto.

Edelbox Deventer

Wij openen onze derde locatie medio maart 2022 aan de Hannoverstraat op het bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer. De locatie is vanuit zowel het centrum als de snelweg A1 makkelijk te bereiken. In deze vestiging komt een mix van Edelbox garageboxen en Edelbox opslagruimtes.

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Wat maakt Edelbox zo uniek?

Edelbox zet een nieuwe standaard met de beste faciliteiten op het gebied van afwerking, veiligheid, energie en comfort.

24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging
AED AED
Duurzame LED verlichting Duurzame LED verlichting
24/7 Toegang 24/7 Toegang
Geen bijkomende kosten Geen bijkomende kosten