Edelbox Nederland B.V. start de eerste vestiging in Apeldoorn waarna er op korte termijn nog vele locaties verspreid over heel Nederland gaan volgen. Met het toenemende ruimtetekort is het fijn om je kostbare spullen beveiligd op te bergen, een werkruimte te creëren of om deze boxen als werkplaats te gebruiken. Alle toekomstige locaties zullen eveneens voorzien zijn van een hoogwaardige en luxe afwerkstaat en zijn optimaal beveiligd. Houdt onze website in de gaten voor meer info!

Edelbox Work Apeldoorn

Edelbox haar eerste locatie is gelegen in Apeldoorn-Noord, dichtbij de A50 en gelegen aan het Kanaal. Zoek je een garagebox met stroom in Apeldoorn? Dan ben je bij Edelbox aan het juiste adres. De garageboxen in Apeldoorn zijn voorzien van een hoog afwerkingsniveau en direct klaar voor gebruik. De gouden, zilveren en bronzen boxen zijn in diverse maten verkrijgbaar.

Bekijk Edelbox APELDOORN

Edelbox Storage Groningen

Edelbox opent haar tweede locatie medio augustus 2021 aan de Osloweg 4 in Groningen.  De locatie is zowel vanuit het centrum als de snelweg A7, afrit 38, goed te bereiken. In deze vestiging komt een mix van Edelbox Work en Edelbox Selfstorage.

Bekijk Edelbox Groningen

Edelbox Work Groningen

Naast Storage boxen zijn er ook enkele grotere work boxen beschikbaar in deze vestiging.

Bekijk Edelbox Groningen

Edelbox Deventer

Edelbox opent haar derde locatie medio januari 2022 aan de Hannoverstraat op het bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer. De locatie is vanuit zowel het centrum als de snelweg A1 makkelijk te bereiken.  In deze vestiging komt een mix van Edelbox Work en Edelbox Selfstorage.

Bekijk Edelbox Deventer

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Wat maakt Edelbox zo uniek?

Edelbox zet een nieuwe standaard met de beste faciliteiten op het gebied van afwerking, veiligheid, energie en comfort.

24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging
AED AED
Duurzame LED verlichting Duurzame LED verlichting
24/7 Toegang 24/7 Toegang
Geen bijkomende kosten Geen bijkomende kosten