Locaties

Locaties

Edelbox Nederland B.V. start de eerste vestiging in Apeldoorn waarna er op korte termijn nog vele locaties verspreid over heel Nederland zullen volgen. Met het toenemende ruimtetekort is het fijn om je kostbare spullen beveiligd op te bergen, een werkruimte te creëren of om deze boxen als werkplaats te gebruiken. Alle toekomstige locaties zullen eveneens voorzien zijn van een hoogwaardige en luxe afwerkstaat en zijn optimaal beveiligd. Houdt onze website in de gaten voor meer info!

Edelbox Apeldoorn

Edelbox haar eerste locatie is gelegen in Apeldoorn-Noord, dichtbij de A50 en gelegen aan het Kanaal. Zoekt u dus een garagebox met stroom in Apeldoorn? Dan bent u bij Edelbox aan het juiste adres. De garageboxen in Apeldoorn zijn voorzien van een hoog afwerkingsniveau en direct klaar voor gebruik. De gouden, zilveren en bronzen boxen zijn in diverse maten verkrijgbaar.

Edelbox Groningen

Edelbox opent haar tweede locatie medio juli 2021 op de hoek van de Upsalaweg en de Osloweg in Groningen.  De locatie is zowel vanuit het centrum als de snelweg A7, afrit 38, goed te bereiken. In deze vestiging komt een mix van Edelbox Work en Edelbox Selfstorage.

Bekijk Edelbox Groningen

Edelbox Deventer

Edelbox opent haar derde locatie medio december 2021 aan de Hannoverstraat op het bedrijventerrein Kloosterlanden in Deventer. De locatie is vanuit zowel het centrum als de snelweg A1 makkelijk te bereiken.  In deze vestiging komt een mix van Edelbox Work en Edelbox Selfstorage.

Bekijk Edelbox Deventer

Meer informatie of een bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!