Opslag bedrijfsvoorraad

Als zzp’er ben je vaak onderweg en heb je enkel de benodigde bedrijfsvoorraad apparatuur voor die dag bij je, of net iets meer maar lang niet al je voorraad. Daarom heb je een locatie nodig waar je je overige voorraad kan opslaan. Je komt immers niet graag zonder de benodigde producten bij jouw klanten en zonder een voorraad te hebben loop je al snel achter de feiten aan. Wij van Edelbox zijn jouw oplossing, de opslagboxen zijn ruim genoeg om jouw bedrijfsvoorraad georganiseerd in op te slaan. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar het juiste item.

Wij verhuren diverse opslagboxen waar je je voorraden voor je onderneming op kan slaan. De boxen op de begane grond zijn ook goed te bereiken met de auto of bus, hierdoor hoef je niet ver te slepen met uw onderdelen. De boxen zijn 24/7 bereikbaar, dus ook ’s nachts en in het weekend mocht je op deze momenten een spoedklus krijgen maar niet de juiste materialen daarvoor in de bus hebben liggen.

Kantoor- en opslagruimte

Richt je een klein deel van de box in als kantoorruimte? Dan kan je zelfs vanuit jouw opslagruimte je administratie en bestellingen doen. De box is voorzien van voldoende stroompunten en je hebt de mogelijkheid om een internetverbinding aan te sluiten. Elke box komt met een postbusnummer, hierdoor kan je dit adres gebruiken als verzendadres voor al jouw zakelijke post en bestellingen.

Veilige en duurzame opslag van uw bedrijfsvoorraad

De opslagboxen staan op een afgesloten terrein dat enkel toegankelijk is met een persoonlijke taglezer. Er is 24/7 beveiliging en camerabewaking aanwezig. Je kan je bedrijfsvoorraad veilig bij ons opslaan. De boxen zijn ook nog eens droog en verwarmd waardoor vocht geen kans maakt. Het pand is voorzien van duurzame ledverlichting.

 

Wat maakt Edelbox zo uniek?

Edelbox zet een nieuwe standaard met de beste faciliteiten op het gebied van afwerking, veiligheid, energie en comfort.

24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging
AED AED
Duurzame LED verlichting Duurzame LED verlichting
24/7 Toegankelijk 24/7 Toegankelijk
24/7 toegankelijk 24/7 toegankelijk
Elektrische radiator Elektrische radiator
Eigen postadres Eigen postadres