Opslag bedrijfsvoorraad

opslag bedrijfsvoorraadAls zzp’er bent u vaak onderweg en heeft u enkel de benodigde bedrijfsvoorraad apparatuur voor die dag bij u, of net iets meer maar lang niet al uw voorraad. Daarom heeft u een locatie nodig waar u uw overige voorraad kan opslaan. U komt immers niet graag zonder de benodigde producten bij uw klanten en zonder een voorraad te hebben loopt u al snel achter de feiten aan. Edelbox is uw oplossing, de opslagboxen zijn ruim genoeg om uw bedrijfsvoorraad georganiseerd in op te slaan. Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar het juiste item.

Edelbox verhuurt diverse opslagboxen waar u uw voorraden voor uw onderneming op kan slaan. De boxen op de begane grond zijn ook goed te bereiken met uw auto of bus, hierdoor hoeft u niet ver te slepen met uw onderdelen. De boxen zijn 24/7 bereikbaar, dus ook ’s nachts en in het weekend mocht u op deze momenten een spoedklus krijgen maar niet de juiste materialen daarvoor in uw bus hebben liggen.

Kantoor- en opslagruimte

opslag bedrijfsvoorraad \ kantoorruimte

Richt u een klein deel van de box in als kantoorruimte? Dan kan u zelfs vanuit uw opslagruimte uw administratie en bestellingen doen. De box is voorzien van voldoende stroompunten en u heeft de mogelijkheid om een internetverbinding aan te sluiten. Elke box komt met een postbusnummer, hierdoor kunt u dit adres gebruiken als verzendadres voor al uw zakelijke post en bestellingen.

 

Veilige en duurzame opslag van uw bedrijfsvoorraad

De opslagboxen staan op een afgesloten terrein dat enkel toegankelijk is met een persoonlijke taglezer. Er is 24/7 beveiliging en camerabewaking aanwezig. U kunt uw bedrijfsvoorraad veilig bij ons opslaan. De boxen zijn ook nog eens droog en verwarmd waardoor vocht geen kans maakt. Energie wordt opgewekt middels zonnepanelen en het pand is voorzien van duurzame ledverlichting. Hierdoor is Edelbox energiezuinig en dat ziet u uiteindelijk terug in lagere energiekosten.

Open en print de Edelbox Brochure

Wat maakt Edelbox zo uniek?

Edelbox zet een nieuwe standaard met de beste faciliteiten op het gebied van afwerking, veiligheid, energie en comfort.

24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging
AED AED
Zonnepanelen Zonnepanelen
Duurzame LED verlichting Duurzame LED verlichting
24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging