Edelbox verhuurt garageboxen voorzien van voldoende stroompunten. In onze garageboxen kun je jouw materialen en producten veilig opslaan. Heb je bijvoorbeeld een webshop? Je kunt je goederen veilig opslaan en indien gewenst een werkplek creëren om je voorraad bij te houden en contact te onderhouden met jouw klanten. Je kunt in de boxen internet aanvragen en je eigen postbus gebruiken voor al je correspondentie. Zo heb je niet alleen een simpele garagebox met elektriciteit maar creëer je al snel het comfort van een volwaardige werkplek!

Hoeveel kost een garagebox met stroom?

Waar je bij andere aanbieders vaak veel moet betalen voor stroom betaalt je bij ons alleen voor de stroom die je zelf gebruikt. Elke garagebox met elektriciteit is namelijk voorzien van een eigen elektrameter. Op die manier heb je zelf de controle over jouw kosten en meer inzicht hierin. Heb je een maand waarin je wat minder op het garageboxen park verblijft? Dan zal je ongetwijfeld minder stroom verbruiken. Door de eigen elektrameter wordt dit vervolgens nauwkeurig bijgehouden en betaal je uiteindelijk ook minder. Je betaalt vooraf een voorschot op de elektra en servicekosten, indien je dus minder verbruikt heeft krijg je het verschil weer terug. Wel zo eerlijk!

Garagebox met krachtstroom

Indien gewenst kun je de boxen ook voorzien van krachtstroom. Met een garagebox voorzien van krachtstroom kan je je  garagebox ook omtoveren tot een heuse werkplaats! Met krachtstroom kan je namelijk ook zware elektrische apparaten aansluiten. Krachtstroom wordt veelal gebruikt voor machines die meer dan de standaard 230 volt vragen. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan elektrische kachels of zware machines zoals compressoren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden hierin, of wat krachtstroom kost voor een garagebox? Neem dan contact met ons op.

Garagebox met elektriciteit huren

Ben je overtuigd en wil je graag een garagebox met elektriciteit van Edelbox huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en informeer naar de mogelijkheden. Ook kan je direct de beschikbaarheid opvragen door middel van het formulier aan de rechterzijde! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op omtrent uw aanvraag.

Wat maakt Edelbox zo uniek?

Edelbox zet een nieuwe standaard met de beste faciliteiten op het gebied van afwerking, veiligheid, energie en comfort.

24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging
AED AED
Duurzame LED verlichting Duurzame LED verlichting
24/7 Toegankelijk 24/7 Toegankelijk
24/7 toegankelijk 24/7 toegankelijk
Elektrische radiator Elektrische radiator
Eigen postadres Eigen postadres