Bent u op zoek naar een opslagruimte, werkruimte of stalling voor uw auto, motor of camper? Huur uw garagebox bij Edelbox! Edelbox heeft diverse garageboxen te huur voor zzp’ers, ondernemers en particulieren die in te richten zijn naar uw behoeften en wensen. Wilt u uw webwinkelvoorraad opslaan, een werkplaats voor uw onderneming of hobby die niet aan huis kan? Maar u wilt er gerust op zijn dat de gehuurde garagebox beveiligd en goed onderhouden is zodat uw producten en materialen warm en droog staan? Dan heeft Edelbox de geschikte opberg- en werkbox te huur voor u!

Edelbox heeft boxen te huur in verschillende categorieën, onder te verdelen in afmeting en prijzen. Zo hebben wij voor iedereen een passende garagebox te huur! De garageboxen zijn voorzien van vele faciliteiten om u zo veel mogelijk comfort te bieden. Eén van de vele faciliteiten is dat standaard onze garageboxen voorzien zijn van elektriciteit. Op de pagina over de huurprijs van garageboxen vindt u meer informatie over de gemiddelde prijzen van een garagebox.

Soort boxen te huur Edelbox Apeldoorn

Garagebox Zilver

Deze boxen van 16m2 bevinden zich op de eerste verdieping. De boxen zijn voorzien van een sectionaaldeur. Deze garagebox is 24/7 toegankelijk, voorzien van voldoende stroompunten, brandmelder en bereikbaar per trap en goederenlift. Lees gerust meer informatie op de categoriepagina over de Garageboxen Zilver.

Garagebox Goud

De garageboxen van het type Goud hebben wij de op één na meeste beschikbaar. De opslagboxen van het type goud bevinden zich op de begane grond. De boxen hebben een grootte van 19m2 tot 25m2. Deze boxen zijn voorzien van een elektrische sectionaaldeur en een alarmsysteem. Ook zijn ze voorzien van voldoende stroompunten, een eigen energiemeter en is een internetaansluiting bovendien ook mogelijk. Wil je meer weten over de Garageboxen Goud? Lees dan meer op de categoriepagina.

Garagebox Brons

De kleinste categorie boxen bestaan uit boxen van 6m2 en 10m2. De boxen van 6m2 bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. De boxen van 10m2 zijn gelegen op de eerste verdieping en zijn voorzien van een brandmelder.
Deze boxen hebben een niet elektrische sectionaaldeur. Op de pagina over de Garageboxen Brons vindt u meer informatie over dit type garageboxen.

Garagebox Platina

Dit is onze grootste garagebox van 44m2, gelegen op de begane grond. De box is voorzien van een elektrische sectionaaldeur en alarmsysteem. Verder is de garagebox Platina van alle eerdergenoemde gemakken voorzien. Van dit type garagebox is er maar één beschikbaar in Apeldoorn, reageer dus snel bij interesse! Lees gerust meer over de Garagebox Platina op de daarvoor bedoelde categoriepagina.

Soort work boxen te huur Edelbox Groningen

Garagebox Goud

De Edelbox Goud is gevestigd op de begane grond en eerste verdieping van onze vestiging in Groningen. De boxen zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • 16m2
  • 17m2
  • 18m2
  • 19m2
  • 21m2.

Opslag- en werkplaatsvoorzieningen

De garageboxen van Edelbox zijn voorzien van diverse functionaliteiten die zowel de opslag vergemakkelijken als de werkruimte veraangenamen. De boxen hebben een luxe uitstraling en het gebouw waar de garageboxen zich in bevindt staat op een beveiligd en afgezet terrein waar u toegang tot heeft middels uw taglezer. De boxen zijn verwarmd, droog en goed geconditioneerd, hierdoor u niet bang hoeft te zijn voor schimmels en vocht in uw garagebox. Met meerdere stroompunten in de box heeft u te allen tijde voldoende mogelijkheden om elektrische apparaten op aan te sluiten. De boxen op de begane grond zijn ook te bereiken met uw auto. Dit maakt het laden en lossen van producten of de stalling van uw auto nog gemakkelijker. Wat uw gewenste toepassing ook is, we hebben ook voor u een passende box te huur! Wilt u graag meer informatie over de garageboxen? Kijk eens door de veelgestelde vragen of u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen bij eventuele vragen.

Wat maakt Edelbox zo uniek?

Edelbox zet een nieuwe standaard met de beste faciliteiten op het gebied van afwerking, veiligheid, energie en comfort.

24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging
AED AED
Zonnepanelen Zonnepanelen
Duurzame LED verlichting Duurzame LED verlichting
24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging