Ben je op zoek naar een opslagruimte, werkruimte of stalling voor jouw auto, motor of camper? Huur je garagebox bij Edelbox! Edelbox heeft diverse garageboxen te huur voor zzp’ers, ondernemers en particulieren die in te richten zijn naar jouw behoeften en wensen. Wil je jouw webwinkelvoorraad opslaan, een werkplaats voor je onderneming of hobby die niet aan huis kan? Maar je wilt er gerust op zijn dat de gehuurde garagebox beveiligd en goed onderhouden is zodat producten en materialen warm en droog staan? Dan hebben wij de geschikte opberg- en werkbox te huur voor jou!

Wij hebben boxen te huur in verschillende categorieën, onder te verdelen in afmeting en prijzen. Zo hebben wij voor iedereen een passende garagebox te huur! De garageboxen zijn voorzien van vele faciliteiten om zo veel mogelijk comfort te bieden. Eén van de vele faciliteiten is dat onze garageboxen voorzien zijn van elektriciteit. Op de pagina over de huurprijs van garageboxen vind je meer informatie over de gemiddelde prijzen van een garagebox.

Soort boxen te huur Edelbox Apeldoorn

Garagebox Zilver

Deze boxen van 16m2 bevinden zich op de eerste verdieping. De boxen zijn voorzien van een sectionaaldeur. Deze garagebox is 24/7 toegankelijk, voorzien van voldoende stroompunten, brandmelder en bereikbaar per trap en goederenlift. Lees meer informatie op de categoriepagina over de Garageboxen Zilver.

Garagebox Goud

De garageboxen van het type Goud hebben wij het meest beschikbaar. De opslagboxen van het type goud bevinden zich op de begane grond. De boxen hebben een grootte van 19m2 tot 25m2. Deze boxen zijn voorzien van een elektrische sectionaaldeur en een alarmsysteem. Ook zijn ze voorzien van voldoende stroompunten, een eigen energiemeter en is een internetaansluiting ook mogelijk. Wil je meer weten over de Garageboxen Goud? Lees dan meer op de categoriepagina.

Garagebox Brons

De kleinste categorie boxen bestaan uit boxen van 6m2 en 10m2. De boxen van 6m2 bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. De boxen van 10m2 zijn gelegen op de eerste verdieping en zijn voorzien van een brandmelder.
Deze boxen hebben een niet elektrische sectionaaldeur. Op de pagina over de Garageboxen Brons vind je meer informatie over dit type garageboxen.

Garagebox Platina

Dit is onze grootste garagebox van 44m2, gelegen op de begane grond. De box is voorzien van een elektrische sectionaaldeur en alarmsysteem. Verder is de garagebox Platina van alle eerdergenoemde gemakken voorzien. Van dit type garagebox is er maar één beschikbaar in Apeldoorn, reageer dus snel bij interesse! Lees gerust meer over de Garagebox Platina op de daarvoor bedoelde categoriepagina.

Soort work boxen te huur Edelbox Groningen

Garagebox Goud

De Edelbox Goud is gevestigd op de begane grond van onze vestiging in Groningen. De boxen zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • 16m2
  • 17m2
  • 18m2
  • 19m2
  • 21m2

Opslag- en werkplaatsvoorzieningen

De garageboxen van Edelbox zijn voorzien van diverse functionaliteiten die zowel de opslag vergemakkelijken als de werkruimte veraangenamen. De boxen hebben een luxe uitstraling en het gebouw waar de garageboxen zich in bevinden staan op een beveiligd en afgezet terrein waar je toegang tot hebt middels je taglezer of telefoon. De boxen zijn verwarmd, droog en goed geconditioneerd, hierdoor hoef je niet bang te zijn voor schimmels en vocht in je garagebox. Met meerdere stroompunten in de box heb je te allen tijde voldoende mogelijkheden om elektrische apparaten op aan te sluiten. De boxen op de begane grond zijn ook te bereiken met de auto. Dit maakt het laden en lossen van producten of de stalling van je auto nog gemakkelijker. Wat de gewenste toepassing ook is, we hebben ook voor jou een passende box te huur! Wil je graag meer informatie over de garageboxen? Kijk eens bij de veelgestelde vragen of je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen bij eventuele vragen.

Wat maakt Edelbox zo uniek?

Edelbox zet een nieuwe standaard met de beste faciliteiten op het gebied van afwerking, veiligheid, energie en comfort.

24/7 Terreinbeveiliging 24/7 Terreinbeveiliging
AED AED
Duurzame LED verlichting Duurzame LED verlichting
24/7 Toegankelijk 24/7 Toegankelijk
24/7 toegankelijk 24/7 toegankelijk
Elektrische radiator Elektrische radiator
Eigen postadres Eigen postadres