Sieraden waar je aan gehecht bent, gereedschap voor je bedrijf of gewoon een bonte verzameling spullen die je thuis niet meer kwijt kunt. Een opslagbox van Edelbox Work & Storage kan voor van alles worden gebruikt. “Tijdens de open dag laten we zien waar jij je spullen kan bewaren én hoe je een luxe werkplek kunt inrichten.”

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij Edelbox Work & Storage en met eigen ogen zien waar jouw spullen terecht komen? Tijdens de open dag op zaterdag 25 september 2021 van 11:00 tot 13:00 kan je zelf een kijkje komen nemen aan de Osloweg 4 in Groningen.

Edelbox Groningen is onderdeel van De Bouwhuis Groep. Zij gaan de komende jaren 75 locaties met beveiligde opslagboxen bouwen in heel Nederland. Die zijn bedoeld om het gebrek aan opslagruimte op te lossen voor een grote groep particulieren en zzp’ers.

Open dag Edelbox Groningen

Edelbox Work & Storage biedt de mogelijkheid om verschillende opslag- en werkboxen te huren. Wil jij iets kleins veilig opbergen? Kies dan voor een opslagbox van één of drie kubieke meter. Heb jij spullen die iets meer ruimte innemen? Geen enkel probleem! Dan passen de opslagboxen van 16 of 21 vierkante meter beter bij jouw behoeften.

“Onze opslagboxen zijn handig ingedeeld van XS tot XL”, legt CEO Jonald Bouwhuis uit. “Op die manier is er voor iedereen een geschikte opslagbox. Tijdens onze open dag krijgt iedereen de kans om zijn of haar ideale opslag te vinden. Net als onze ambassadrice Marianne Timmer, die een glansrol speelt in onze minidocumentaire.”

Werkplek Groningen

Er zijn ook veel ondernemers die gebruik maken van Edelbox. Klusjesmannen en hoveniers gebruiken de boxen bijvoorbeeld om materialen veilig te stallen. Voor andere ondernemers zoals webshop eigenaren zijn er bij Edelbox Work & Storage bijzondere diverse ruimtes te huur.

Dan huur je een luxe Work Box met een eigen huisnummer, internet, verwarming en alarm. Ze voldoen aan de hoogste beveiligingseisen en je kunt er 24 uur per dag terecht. Op dit moment huur je de Work Box zelfs vier maanden helemaal gratis.

Nieuwsgierig geworden naar onze vestiging in Groningen?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden bij Edelbox Work & Storage en met eigen ogen zien waar jouw spullen terecht komen? Tijdens de open dag op zaterdag 25 september 2021 kan je zelf een kijkje komen nemen aan de Osloweg 4 in Groningen.

Met dank aan: Indebuurt.nl