Opslag webshop magazijn

Je runt een webshop of je wil graag een webshop beginnen en je wil graag jouw producten uit voorraad kunnen leveren. Niet iedereen heeft hier thuis voldoende ruimte voor of wil hier thuis ruimte voor maken. Daar kunnen wij bij helpen. Door een garagebox te huren bij Edelbox kan je gemakkelijk en veilig jouw voorraden bewaren. Een aantal voordelen van een webshop-opslag bij Edelbox huren:

✔️ Centraal gelegen en veelal in de buurt van een DHL en PostNL servicepunt
✔️ Internet + stroom aanwezig (voor inrichten werkplek)
✔️ Verwarming geïnstalleerd
✔️ 24/7 toegankelijk en beveiligd
✔️ Hoogwaardig afgewerkt
✔️ Eigen huisnummer

Flexibele ruimte voor jouw webshop

Edelbox geeft je de mogelijkheid de garagebox in te richten naar jouw wens. Hierdoor kan je de benodigde opbergmogelijkheden plaatsen, maar ook de benodigde apparatuur. Want je hoeft de Edelboxen niet alleen te gebruiken als opslagruimte voor jouw voorraden. Je kunt ook een deel van de ruimte inrichten als kantoor- en werkruimte om het werken nog gemakkelijker te maken. Je kunt dan jouw bestellingen afhandelen, inpakken en verzenden vanaf één locatie.

Elke box is voorzien van een postbus nummer, deze kan je aanhouden als zakelijk adres. Bijvoorbeeld als verzendadres van je producten, maar ook als retouradres.

Faciliteiten

Elke Edelbox is voorzien van een breed aanbod faciliteiten. Zo zijn de boxen verwarmd en voorzien van voldoende stroompunten. Dit is vooral fijn als je besluit om ook vanuit deze locatie te gaan werken, naast dat je hem als opslagruimte gebruikt. Je hebt daarom ook de mogelijkheid om een internetverbinding aan te leggen en een watertoevoer/afvoer aan te laten leggen. Je krijgt 24/7 toegang tot de boxen, hierdoor kan je ook in de avonduren of in het weekend je webwinkelbestellingen verwerken.

Je wil je producten veilig op kunnen slaan en er zeker van zijn dat als je de volgende dag terug komt dat alles er nog steeds is en in dezelfde staat als dat je het hebt achtergelaten. Daarom is er 24/7 beveiliging aanwezig op het terrein, is er camerabewaking en heb je alleen toegang tot het terrein met je persoonlijke taglezer.

 

PER DIRECT BESCHIKBARE GARAGEBOXEN

16 m2 APELDOORN

Vanaf € 199,- per maand

' LAATSTE BOX 1e VERDIEPING
  • Unit van 16m2 (L 5,8 x B 2,8 x H 2,5)
18 m2 DEVENTER

Vanaf € 229,- per maand

' EEN JAAR LANG 15% KORTING!
  • Units van 18m2 (L 6,3 x B 2,9 x H 3)
  • NU 15% korting op het eerste jaar! Gebruik code 'PROMO15' bij afrekenen
16 m2 GRONINGEN

Vanaf € 199,- per maand

Edelbox locatie Groningen'
  • Units van 16m2 (L 5,5 x B 2,9 x H 3)
Liever een Edelbox groter, kleiner of op maat?
Informeer naar de mogelijkheden