Ben je op zoek naar geconditioneerde opslag voor jouw waardevolle spullen? Dan heeft Edelbox de ideale oplossing voor je! Edelbox biedt met hun nieuwe concept garageboxen aan met verwarming en klimaatcontrole. Zo kun je er zeker van zijn dat je waardevolle bezit niets overkomt wanneer je het stalt bij Edelbox. Door onze geconditioneerde opslag ben je er zeker van dat jouw kleding, matrassen, antieke spullen, oldtimers, motorfietsen en alle andere kwetsbare goederen die je je kunt bedenken veilig kunt opslaan. Bij andere garageboxen aanbieders is het niet altijd zeker dat je het comfort aangeboden krijgt van verwarming en klimaatbeheersing. Gelukkig kan je bij ons er van op aan dat wij net zo graag willen dat jouw spullen niks overkomt.

Prijs geconditioneerde opslag

Wat je moet betalen voor geconditioneerde opslag door Edelbox? Helemaal niks extra! Waar het bij andere opslagaanbieders vaak nog wel een extra is dat er klimaatbeheersing of verwarming is, is dit bij Edelbox de standaard, welke box je ook huurt; een kleine Edelbox Brons of de grotere Edelbox Goud. Bij Edelbox is jouw opslagruimte altijd voorzien van klimaatbeheersing. Hierin maken wij geen onderscheid in de grootte van de garagebox, de lengte van de huurtermijn, of andere variërende zaken.

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden over de geconditioneerde opslag van Edelbox? Vraag dan gerust geheel vrijblijvend een offerte aan via het formulier op deze pagina! Wij helpen je dan graag verder om je te koppelen aan de beste manier van opslag die je je kunt voorstellen. Heb je nog enkele vragen of de garageboxen van Edelbox? Of over één van de andere voordelen die een Edelbox jou kan bieden, zoals een eigen elektrameter, postadres, en 24/7 beveiligde en bereikbare opslagruimte? Neem dan contact met ons op. Eén van onze gespecialiseerde medewerkers voorziet je graag van passend advies door mee te denken met jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.

PER DIRECT BESCHIKBARE GARAGEBOXEN

16 m2 APELDOORN

Vanaf € 199,- per maand

' LAATSTE BOX 1e VERDIEPING
  • Unit van 16m2 (L 5,8 x B 2,8 x H 2,5)
18 m2 DEVENTER

Vanaf € 229,- per maand

' EEN JAAR LANG 15% KORTING!
  • Units van 18m2 (L 6,3 x B 2,9 x H 3)
  • NU 15% korting op het eerste jaar! Gebruik code 'PROMO15' bij afrekenen
16 m2 GRONINGEN

Vanaf € 199,- per maand

Edelbox locatie Groningen'
  • Units van 16m2 (L 5,5 x B 2,9 x H 3)
Liever een Edelbox groter, kleiner of op maat?
Informeer naar de mogelijkheden